Lusuchka, Дуже хороші тортики. Правда ведмедик як на мене тршки запузатий вийшов, але це йому не заває бути симптюлькою. лесик-лисик, Чудовий тортик, всі буквочки такі акуратні. Як не секрет чим їх вирізала? А дитяточко так і хочеться чимось прикрити. natka04, А вчервоного я просто влюбилась це ж треба було так вправно передати вираз незнаю що то в нього обличчя чи мордашка))) дуже позитивно. А для кого був такий тортик? KotMarta, Такий радісний дитячий тортик, чудові кольори. Класна ідейка Марта, а як ти суфле запакувала в фігурний тортик?
Дівчатка приймайте мою авральну роботу. Знаю, що трохи не такийяк би мав бути. Але робила в таких умовах В квартирі ремонт, діти бігають..... Короттше, те що є, ставлю так , може кому пригодиться.
Вага біля 4 кг, всередині схожий на Мельбу Іринкину. ШМ.
Привіт всім! Тортики у всіх гарні, якщо я щось пропустила- вибачайте потім перегляну. Приймайте" Корабель і пірат",всередині медівник + заварний крем+білий топлений шоколад+ марскапоне, ММ , ММ+ЖМ , 3,5. Захотіла клієнтка піратський корабель, а я "не особо " хотіла, бо була трохи замучена. Але якось зробила, до кінця не зовсім задоволена(якийсь ,як підводний човен вийшов + трошки фігурка неакуратно, потріскалась- бо вже тиснула тими паляцями"як глупа". ). Але вигляд в житті хороший того кораблика. Недоліки є(особливо надпис анг.-украінський, тепер побачила- вже зараз забирають, то так і буде), але навіть не нервуюсь, бо то треба таки наробитись з тим корабликом.Ще додаю фотку серединки, а то розписую , а непонятно що...
нінок, Ой, дуже гарний корабель! МОЛОДЕЦЬ! Колір такий насичений коричневий, дуже класно! якщо не секрет, як так вийшло?) Малювала чи то шоколад?) Фігурка класна! я не бачу недоліків!!!!! І сама форма корабля мені дуже подобається, я б і не додумалася вирізати заглибину в кораблі!!!) Клас!! МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!
Христина дякую за похвалу і всім дівчаткам також. Я від твого корабля у захваті була- дивилась і думала, як ото таке "чудо" можна зробити. Навіть не планувала до такого братись,а прийшлось, бо постійна клієнтка .Колір основи коричневий(світло), потім барвник гелевий коричневий на горілці розтирала губкою. Коли підсхнув- то підтирала кандуріном коричневим украінським ( то я "слаба"на кандурін) і дав дуже файний ефект старовини (зношеності) , тільки треба акуратно, бо я в деяких місцях засильно натерла- то блиск пішов, а так виходить така ніби матова мідь.Як кажуть-"голь на видумки сильна"то я про себе, бо виходимо ми всі з ситуацій "як можемо". Єдине, що найбільше не подобається- то треба робити корму вужчу , щобстик гостріший , а то в мене якось той перед закруглий.