Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-5
yaarysya
12 серпня 2012 21:30
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Дівчатка, всі тортики безподобні!!! :winked:
А це моє творіннячко :lol: "Коник" 3,5кг Всередині "Лілея"
Перейти на початок сторінки
Христина)
13 серпня 2012 20:43
Повідомлення #241


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Виставляю свою тижневу роботу)
Торт "Замок і Дракон"
Сидить дракончик і охороняє своє золото)
На фото так не видно, але скарби я посипала золотими харчовими блискітками) ефект дуже класний вийшов)





В середині горіховий + безквіт + сметанка і фрукти
Вага 4,3 кг.
Дизайн тортика від пані Галини Двілюк.
Перейти на початок сторінки
Лорі
14 серпня 2012 09:29
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Хелоу Кітті

вага 3.3кг Поль-Робсон+персики
Перейти на початок сторінки
нінок
14 серпня 2012 10:58
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: yaarysya
А це моє творіннячко
Дуже гарний, акуратний коник, кольора приємні і натуральні, я завжди "поражаюсь", як ти все так майстерно розмальовуєш. :winked:
Цитата: Христина)
Торт "Замок і Дракон"
Тут відняло мову , хоч "соображаю",як то все зроблено... :smile: Навіть не знаю,як описати- робота така складна і така гарна, як написала Лорі- КРАСОТІЩЕ ! :winked: :winked: :winked: Маєш Талант і зовсім реальні шанси стати такого рівня, як пані Галина. Думаю, цей тортик не особо від іі оригінала відрізняється... :smile: (хоч я "поклоннік" іі тортиків). Христина, хочу попитати- бо "цікавість розпирає"- основа торта всього світло -коричнева , а низ зелений по торті розмальований ? Фарби нерозведені, хіба що трошки і після холодильника не підтікають?Вибачай, що так багато- ну дужеееее цікаво. :smile:
Цитата: Лорі
Хелоу Кітті

Гарний і ніжний тортик, дуже сподобалась ідея - так прикольно, кольора суперові, все акуратно- як завжди! :winked:
Перейти на початок сторінки
Mironka
14 серпня 2012 11:42
Повідомлення #244


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Одиничка для двійняток Матвія і Луки

Шоколадні коржі+сирний крем+полуниця перетерта з цукром.
Мастика ШМ. Маса торта 3,3 кг

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Христина)
14 серпня 2012 14:41
Повідомлення #245


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Лорі,
нінок,
Дівчата дуже дякую за відгуки! І всім за плюсики!!!!
Так приємно читати всіляке таке класне!) Черпаю позитивну енергію)))
Цитата: нінок
Христина, хочу попитати- бо "цікавість розпирає"- основа торта всього світло -коричнева , а низ зелений по торті розмальований ? Фарби нерозведені, хіба що трошки і після холодильника не підтікають?

З роботою того тортика помагала мені погода!) Спеки не було! торт мені не прів, не мокрів, одним словом не робота, а задоволення)
Основа торта - біла. І я потім просто розмальовувала коричневими і зеленими фарбами де там мені потрібно. Фарби гелеві від Wilton, розводила спиртом. Але один мінус такої техніки в тому, що великий розхід фарби. І фарби потрібно багато, а спирту десь приблизно 10-15мг. Спирт випаровується і торт стає матовий, навіть як проводиш по ньому долонею то не мажеться! Хіба в одному місці, там де зелене темніше, я написала цифру 5, мені не сподобалося і стирала вже водою. От і фарба з водою дала блиск)
З холодильника не підтікає, але температура в холодильнику в мене 8-10 градусів.

Цитата: Лорі
Хелоу Кітті

Цитата: Mironka
Одиничка для двійняток Матвія і Луки

Класна робота, кольори приємні і все в міру! МОЛОДЦІ!!!!!!!!+++++
Перейти на початок сторінки
нінок
14 серпня 2012 16:28
Повідомлення #246


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
[quote=Христина)]Основа торта - біла[/quote Дякую за відповідь, я значить"зовсім чайник"- бо навіть би не подумала, що біла основа ... :feel:
[quote=Христина)]навіть як проводиш по ньому долонею то не мажеться[/quote]О , то я якраз хотіла знати , то добре, що в холодильнику 8-10, а в мене то більше ніж 7 градусів не наставиш, то називається"хотіла модного" :smile: .Ще раз похвалю тортик, бо дуже вразив , просто наповал. :winked:
Перейти на початок сторінки
наталька
14 серпня 2012 19:32
Повідомлення #247


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Natalyadiva,-ГУБКА БОБ ДУЖЕ ГАРНИЙ І АКУРАТНИЙ, Я БИ НАВІТЬ СКАЗАЛА ПОЗИТИВНИЙ, МОЛОДЕЦЬ
Soni,-машинки класні я вже навіть впізнаю твої роботи навіть без підпису(коли шукаю шось в Гуглі і вибиває картинки)
yaarysya,-твій коник також безподобний! акуратний, і зі смаком прикрашений
Христина),-твій замок і дракончик просто вбив мене з першого разу, я вже разів зо-три повертаюся на сторінку шоб помилуватися, ніяк неможу зрозуміти як ти таке втнула!)))
Лорі,-гітара супер!!!!!!!!!!
Mironka,-+за одиничку!!!!!!!!!!!!!красива

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Галиночка
15 серпня 2012 11:05
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
У мене торт Муза Текна. вАга 2300. Коржі з "романтика" але без безе. мастика молочна.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 серпня 2012 19:59
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Цирк з клоунами"



Вага 3 кг
Нижній ярус - бізе з горіхами + шоколадний крем
Верхній ярус (тобто половинка ярусу) - класичний бісквіт+ йогуртове суфле
Оформлення ММ

Розріз:


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 12:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100