Торт "Лунтік і друзі". Всередині Шоколано-кавовий з фініками, крем вершково-шоколадний, ММ. Перший раз ліпила фігурки. Нелекга то робота, та ще й коли з малюванням і ліпленням все погано, то ще важче. Але якось за пів дня я вимучила тих героїв.
Галиночка, Гарненька одиничка,тільки я б кутики зробила погостріші,оці ,що внизу-був би значно кращий вигляд. наталька,відкладай гроші на фотік,бо так тяжко дивитись твої торти...Гарно,але лунтік десь на сонці підсмалився трохи.
Наталочка,Дуже гарно,акуратно,і фігурки красиві (ти трохи на себе наговорюєш).Одне зауваження-це сунички:треба було краї листочків прокатати,щоб були тоненькі,в основі ягідок треба було приліпити ше таку зелену штучку(забула,як називається) і якби дротики обмотала флористичною стрічкою,то все було б супер.Я сама пів року тому зробила перші листочки на дротиках,і точно,як ти змотала і в торт.Шефова (Натонька) зкритикувала мене і пішла я по магазинах шукати стрічку. Так що вперед,вона недорога,на щастя.
Дуже гарний тортик, а півдня для таких героів- то навпаки, не є так багато... Може хто і швидко фігурки ліпить , но я ні. Я першу Машу за день не зліпила , то "якийсь ужас був" просто, а тепер лялю при настроі і "удачі"(інакше не скажеш) за 1-1,5 год роблю.Молодець, стільки фігурок- а я на Лунтіка тіко 3 "втрафила", більше натхнення не було. Тортик веселий , акуратний і яскравий!
Як завжди- акуратно , гарно , стильно і колір безподобний. Ідея мисочки, ложки , виделки і слюнявчика(не знаю як правильно його назвати)-дуже вдала , треба взяти на замітку. Тортик суперовий! Галюня, підкажи , будь ласка, якими щипчиками віддист- ну дуже гарненький і " в тєму".
galalviv, - врахую зауваження, але вже наступного разу (бо щось дійсно прямі кути гарніше дивяться). Ще одна одиничка-3. Вага 2800 кг. Шоколадні коржі+білковомасляний крем+вишні. А з попередньою одиничкою вийшла смішні ситуація. Замовляла колега по роботі, більше говорили про роботу, ніж про замовлення. Я прослухала, що на сепрень і зробила на липень))) У вас такого не було?
Ідея мисочки, ложки , виделки і слюнявчика(не знаю як правильно його назвати)-дуже вдала , треба взяти на замітку
Дякую,ти вмієш бальзам на душу налити Замовниця хотіла кросівки і дурачок,а я тих дурачків терпіти не можу,своїм дітям того в рот ніколи не сунула,і кажу,для чого вам то,в такому віці вже дитину відучують від того,і запропонувала слюнявчик з ложечкою,а тарілку-то моя Таня ідею подала (їй 4 рочки,але приймає участь у моїй "роботі"),а в процесі ще й вилочку спробувала зробити.
Цитата: нінок
, підкажи , будь ласка, якими щипчиками віддист-
В мене пластикові щипці,але не з Ларану,кращі,то хвилькою робила. нінок, Іриска, спасибі вам і всім,хто приділив мені і моїй роботі увагу