Я останній тиждень вже так захопилась сайтом..., що тепер тут снідаю, обідаю та й вечеряю Ну вже дуже цікавий-прицікавий сайтик...Вирішила створити свою темку. Заходьте в гості!!!Буду дуже рада!!!
Інгрідієнти тісто -8 яєць(на форму діаметром 26) -1 ст цукру -муку ( на око,щоб було як густа сметана) -разпушувач крем -масла 500 г -100 г згущонного молока -ванільний цукор -вишня Приготування Окремо збити білки і жовтки.Білки збиваю із цукром.З"єднати разом,додати розпушувач для тіста та муку. Випікати коржі до готовності. Приготувати крем: збити масло із згущонкою і додати вишні(додавала у своєму соці).Щоб маса не звурдилась, масло повинно бути розмякшене. Прикрашала мастикою із маршмелоу.
Повідомлення відредагував ira1108 - 17 травня 2012 19:17
ІРИНОЧКО! Вітаю з відкриттям власної кулінарної сторіночки! Бажаю здоров"я, натхнення, затишку, створення нових смачних кулінарних шедеврів. Буду рада завітати до тебе на вогник, на твою кухоньку.
Іринко!!! Щиро вітаю з відкриттям авторської сторінки!!! З радістю буду забігати до Тебе на кухоньку за смачненькими рецептиками і горнятком кавусі! Бажаю прекрасного настрою у створенні нових кулінарних шедеврів,цікавих ідей ,безмежної фантазії і багато гостей та шанувальників!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 травня 2012 17:45