Коричне печиво
1/2 стакану цукру
120 г маргарину мякого (чи масла)
1 яйце
250 г муки
1/3 ч. л. розпушувача
мигдалева есенція
кориця і цукор для посипки
Яйце збити, додати цукор і мякий маргарин чи масло, поки маса не стане повітряною. Просіяти муку і розпушувач. Змішати. Додати 2/3 муки до яєчно маргаринової суміші і продовжувати збивати. Потім додати останню муку і замісити м'яке тісто. Поставити його на 1 годину в холодильник. Пічку розігріти до 190С. З тіста сформовати невеликі кульки (я робила з 1 чайної ложки). Кожну кульку обваляти в корично-цукровій суміші. Тепер, використовуючи виделку, притиснути печиво хрест навхрест. Випікати 10 хвилин для ніжного розсипчастого печива і 12 хвилин для хрусткого.
Вийняти з духовки і остудити.
Смакувати з кавусьою чи чайочком!