так!!!горілки не маю, маю спиртяк. спробую дати половину з порції. зроблю собі таке, цікаво як довго воно може постояти?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
так!!!горілки не маю, маю спиртяк. спробую дати половину з порції. зроблю собі таке, цікаво як довго воно може постояти?
я цей раз теж не мала горілки, а спірт розвела(1частина спірту+2 частини води чипяченої,холодної) так щоб було 0,5літри. результат не змінився. тримати лікер треба в холодильнику. стоїть стільки, скільки треба. дівчата пробуйте не пожалієте
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Ластівка, У нас в місті свій спиртзавод. Лівий спирт виносять і продають.( І ми купляємо). То рецепт горілки такий- на 2 (100- грамові) чарки спирту- 3 чарки перекип"яченої ( щоб не мутнів) води, на кінчику ножа - цукру і лимонної кислоти.
Що я вам скажу, дівчата! Зробила я собі той лікер кокосовий. Це щось!!!! - бомба сповільненої дії! Ланусю, спробуй зробити і нафіга нам ті валер"янки з бояришніками? Ото линула пару столових ложок (ну так щоб з пів стакана-гранчака було), файного цукерочка чи чукулядку (бажано з дарованих, або хабарних - в мене таких повно) і все, розслабляєшся, вмикаєш телевізор або музичку і наступає або нірвана або сон :) Ще раз дяка нетіку за лікувальний напій для вибагливих дамочок цього форуму
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого