Цей рецепт дуже схожий на галинчину "Мелінду"
ТУТ. Колега, яка поділилася рецептом, стверджує, що це різновид "Восторга".(яких так багато гуляє в інтернеті). Але насправді моїм дуже сподобався. То ж на ваш розсуд
"Бузок"1. Тісто:
3 яйця
200-г склянка цукру} збити
100 г м"якого вершкового масла
1 повну стол. ложку розпушувача
3 стол. лож. какао
200-г склянка муки
Все добре розтерти, вилити в роз"ємну форму, випікати приблизно 25 хв при температурі 170.
остудити
2.Творожний прошарок0.5 кг м"якого творогу
200 г густих вершків
150 г цукрової пудри
Добре розтерти в блендері
Додати 1-2 ( за бажанням)зеленого желе типу "Ківі" або галаретку "Агрусова", розчиненого у воді (1 желе- 150 г води) і охолодженого до кімнатної температури, добре розмішати і вилити поверх спеченого тіста.
3. Білковий прошарок3 білки добре збити зі 100 г цукрової пудри.
малинове желе розвести в 150 г води, додати ( якщо є) 1 стол. лож. чорносмородинового сиропу- гарячою тоненькою струйкою лити в білкову масу, продовжуючи збивати.
Вилити поверх творожної маси й на 1 год. - до холодильника
P.S. Охороняти від чоловіка до повного застигання.