Нам потрібно:
- 200 г мисливських ковбасок
- 300 г фасолі
- 1 цибуля
- 2 моркви
- 1 стебло селери
- 3 зубчики часнику
- 100 г мясного бульйону
- гірчиця
- томатний соус
- коріандр
- сіль, перець
- олія
Приготування:
Фасолю намочити на ніч і відварити у підсоленій воді до готовності. Я брала велику фасольку -ясьок.
Мисливські ковбаски порізати довжиною 4 см і підсмажити на розігрітій олії 10 хвилин. Ковбаски вийняти на тарілку. Цибулю порізати півкільцями і покласти у пательню. До обсмаженої цибулі додати дрібно порізаний часник, моркву і селеру, порізані шматочками завдовжки близко 4 см. Додати бульон, сіль, перець, коріандр, накрити кришкою і тушити 20 хвилин.
Потім покласти мисливські ковбаски, відварену фасолю, гірчицю, томатний соус. Все вимішати і ще тушити 5 хвилин.
Ідея з інтернету, дещо змінена.
Відкрила для себе нову другу страву - хороша альтернатива картоплі, крупам, макаронам...
Спробуйте!