Пляцок "Вишневий аромат"Білі коржі: 3 білки збиваємо (на не дуже густу піну),
жовтки розтерти з 1 стк цукру,
150 г топленої маргарини,
4 ст. л. сметани + 2 ч. л. амоняку,
2 стк. муки.
Має получитись густе тісто. Його поділити на 3 частини.
Чорні коржі : 3 білки збиваємо (на не дуже густу піну),
жовтки розтерти з 1 стк цукру,
100 г топленої маргарини,
4 ст. л. сметани + 2 ч. л. поташу ( сода + оцет),
1 стк муки, 2 ст. л. какао ( повні).
Має получитись рідке тісто. Його поділити на 3 частини.
На застелену британку виложити біле тісто, а поверх нього вилити чорне тісто, і так пекти 3 коржі.
Крем : заварений вишневий пудинг + масло
Перекладати так: Корж
Крем
Вишні
Корж
Крем
Вишні
Корж .