Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запечена сьомга з сиром
Galunka
22 квітня 2012 19:18
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже смачно! Головне - дотриматися рецептури приготування!
Маринувати треба саме 6 годин!

Вам буде потрібно: 600 г філе сьомги
250 г твердого сира
100 мл олії
500 г шпината
Цибулина, сіль, паприка

1. Сьомгу замаринувати в маслі з паприкою на 6 годин, а потім обсмажити сьомгу на сковорідці.
2. Покласти в жаростійкий посуд, покрити полосками сира і поставити в розігріту духовку до 180С на 10 хвилин.
3. Шпинат помити, висушити і крупно нарізати, цибулю мілко нарізати і посмажити на олії. Шпинат покласти на сковорідку з цибулею і посмажити 2 – 3 хвилини на середньому вогні.
4. Коли шпинат зменшиться в об'ємі, добавити півстакана води і тушити на слабкому вогні ще 15 хв.
5. Запечену сьомгу полити лимонним соком, виложити на шпинат і можна подавати на стіл!

http://rybnyimir.blogspot.com/2012/02/blog-post_284.html
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 12:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100