Дуже смачно! Головне - дотриматися рецептури приготування!
Маринувати треба саме 6 годин!
Вам буде потрібно: 600 г філе сьомги
250 г твердого сира
100 мл олії
500 г шпината
Цибулина, сіль, паприка
1. Сьомгу замаринувати в маслі з паприкою на 6 годин, а потім обсмажити сьомгу на сковорідці.
2. Покласти в жаростійкий посуд, покрити полосками сира і поставити в розігріту духовку до 180С на 10 хвилин.
3. Шпинат помити, висушити і крупно нарізати, цибулю мілко нарізати і посмажити на олії. Шпинат покласти на сковорідку з цибулею і посмажити 2 – 3 хвилини на середньому вогні.
4. Коли шпинат зменшиться в об'ємі, добавити півстакана води і тушити на слабкому вогні ще 15 хв.
5. Запечену сьомгу полити лимонним соком, виложити на шпинат і можна подавати на стіл!
http://rybnyimir.blogspot.com/2012/02/blog-post_284.html