Тісто:
- 1 скл. муки
- 80 г масла або маргарину
- 1 жовток
- сіль
Начинка:
- 2 цибулини
- 3-4 зубчики часнику
- 300 г м`яса
- 100 г голандського сиру
- 2 яйця
- 50 г молока
- сіль, перець, приправи
Масло кімнатної температури, жовток, сіль розмішати. Додати просіяну муку, замісити тісто, викласти у форму, зробити бортик. Я пекла у каструлі з термоскла діаметром 18 см.
Начинка: цибулю порізати, підсмажити на олії або маслі, додати дрібно порізаний часник. М`ясо порізати дрібними кубиками і додати до цибулі. Посолити, поперчити і тушити 30-40 хвилин під кришкою. Думаю, буде смачно якщо до начинки додати ще й порізані печерички.
На тісто викласти тушене м`ясо, зверху потерти на грубій терці голандський сир. Яйця, молоко, сіль, перець і приправи ( я додала коріандр і прованські трави) збити і залити зверху пиріг.
Випікати до готовності (приблизно 50 хвилин).