Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Паска Святкова
Майя Шутенко
19 квітня 2012 08:54
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Сторіночка для починаючих
Дівчатка,пропоную Вашій увазі прекрасний перепис смачної Пасочки для мододих господиньок,для тих хто хоче спекти перший раз :smile: (точний рецепт,легка у приготуванні)

ПАСКА Святкова(від Тетяни Величко с.Пилиповичи Київської обл.)

0,5 л. молока
50 гр.дріжджів
350 гр.цукру
щіпка солі
5 яєць
200 гр. вершкового масла
50 гр.олії
ванільний цукор
родзинки за бажанням
терта цедра апельсину чи лимону
борошно вищого гатунку-1кг 250гр

Приготування

Дріжджі розтерти з однією столовою ложкою цукру і 1 ч.л. борошна;

Молоко підігріти і додати дріджджі,поставити посудину з розчиною в тепле місце на 40 хвилин,накривши рушничком;

Коли опара підійшла -на поверхні розчини з"явиться гарненька пухнаста"шапочка",-додати сюди:
яйця-збиті з цукром,збивати міксером до побіління маси
розтоплене вершкове масло і охолоджене
олію
ванільний цукор,терту цедру лимона 0,5 ч.л.
родзинки

Старанно перемішати і замісити м"яке тісто,поступово підсипаючи борошно,просіяне через сито.
Накрити посудину з тістом рушничком і поставити у тепле місце на 1,5 години.
Кожні 30 звилин-обминаємо тістечко,всього-3 рази
Коли тісто підійде третій раз-розкладаємо його на 1/3 об"єму по формочках ,змащених олією і застелених промасленим папером.
Накрити формочки з тістом рушником, і даємо підійти нашим Пасочкам на 3/4 висоти.Змастити жовтком і ставимо випікатися на 1 годину при 180"
Спечені Пасочки дістати з формочок і накрити паперовою серветкою
Паски на смак-надзвичайно смачні і солодкі.
Хто з дівчаток ще не пік Пасочку сам,спробуйте цю ,Вам сподобається!
Секрет
Щоб Паски довго залишалися свіжими-додайте до тіста 1 ст.л. звареної манки,-перевірено ,стовідсотково!
Порада
*Розрізані Пасочки зберігайте закутаними у харчову плівку!!!!
*Кожну Паску раджу також загорнути у харчову плівку.Зберігає свіжість до 2х тижнів.



Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 травня 2013 10:15
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Христос Воскрес!!!
Пасочку ще й за цим рецептом пекла )








ніжне,соковите тісто
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 28
Користувачі: Martinned
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100