Вітаю, з Днем Народження! Нехай життя приносить побільше світлих моментів і радості. Нехай кожен день буде сповнений сонячними посмішками. Нехай збуваються усі твої мрії. Здоров'я тобі міцного, ну і звісно бажаю щоб твоє серце було переповнене любов'ю, тому що вона веде до щастя.
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
Дорога моя Жанночко, щиро вітаю тебе з днем народженням, будь завжди така яка ти є, ніколи невпадай у відчай, і завжди усміхайся, здоров*я тобі, злагоди, щасття і терпіння, будь веселою і позитивною, а решта все то набута річ!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Жанетка,прийми мої щирі побажання в день свого народження! Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа.