Цей десерт призначений для любителів кави,отже нам потрібно:
Інгредієнти:
молоко - 2 стакани
цукор - 3 ст. ложка
желатин - 1 і 1 /2 ст. ложка
ванілін - 1 щіпка (на кінчику ножа)
кава свіжозмелена - 1 ст. ложка
цукор - 3 ст. ложка
желатин - 1 ст. ложка
вода - 1 стакан
Желатин замочити в холодній воді до набрякання (окремо для кожного типу желе). Потім покласти на сито і дати стекти воді.
Молочне желе: цукор з'єднуємо з молоком, і доводимо до кипіння, а потім додаємо ванілін. Охолоджуємо, додаємо желатин і прогріваємо до повного його розчинення. До кипіння доводити не можна.
Кавове желе: вариться солодку каву, яку з'єднується з желатином. Маса прогрівається до розчинення останнього, а потім охолоджується. Після готовності обох шарів, заливаємо їх у формочки по черзі.
Рецепт взято із сайту " Всі рецепти"