Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кокосовий крем
kosacjka
18 березня 2012 21:33
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Кокосовий крем.


Цей крем получається дуже густим і не сильно впитується в коржі, тому його можна робити грубою прослойкою.

Необхідні продукти:

Сметана - 200 мл
Молоко - 100 мл
Масло - 50 гр
Цукор - 50-80 гр
Кокосова стружка - 75 гр.


Спосіб приготування:

У банячку змішати масло, цукор, молоко і сметану і варити на маленькому вогні до першої бульки. Зняти з вогню і додати кокосову стружку. Також до крему ще можна додати білого шоколаду 50 гр, але це не обов'язково - цей крем добре застигає.

Цей крем добре використовувати для рулетів. Дуже гарно виглядає, якщо шоколадний корж і цей біленький крем.

Дуже смакує цей крем добре охолодженим. Він тоді похожий на кокосове морозиво :amam:

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
ira1108
14 травня 2012 10:24
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 25
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 212
kosacjka,
робимо з мамою такий крем для рулетів,але додаємо до крему какао, арулети вафельні і всередині на крем желе кольорове. Рулет просто смакота!!!цей крем дуже гарний, не нудкий
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
15 травня 2012 13:54
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Пекла на днях рулет із цим кремом, мені сподобався)) От тільки цікаво , якщо в блендері його збити? Кокосова стружка не буде так явно відчутна, от тільки блендер зламався. Прийдеться відкласти експеремент на невизначений термін. Можливо хтось так буде пробувати, то напишіть, як краще.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
15 травня 2012 19:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ira1108
Anna_maria


Дуже рада, що мій крем Вам сподобався.

Цитата: Anna_maria
От тільки цікаво , якщо в блендері його збити? Кокосова стружка не буде так явно відчутна,


Я купляю кокосову стружку дуже дрібну або мелю її на кофемолці. В гарячій масі стружка гарно розпарюється і зовсім не відчуваються крупинки стружки.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
15 травня 2012 19:10
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: kosacjka
Я купляю кокосову стружку дуже дрібну або мелю її на кофемолці. В гарячій масі стружка гарно розпарюється і зовсім не відчуваються крупинки стружки.


це добре, бо я також думала про хрумкання стружкою - тому не дуже її люблю.
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 87
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100