Кокосовий крем.
Цей крем получається дуже густим і не сильно впитується в коржі, тому його можна робити грубою прослойкою.
Необхідні продукти:Сметана - 200 мл
Молоко - 100 мл
Масло - 50 гр
Цукор - 50-80 гр
Кокосова стружка - 75 гр.
Спосіб приготування:У банячку змішати масло, цукор, молоко і сметану і варити на маленькому вогні до першої бульки. Зняти з вогню і додати кокосову стружку. Також до крему ще можна додати білого шоколаду 50 гр, але це не обов'язково - цей крем добре застигає.
Цей крем добре використовувати для рулетів. Дуже гарно виглядає, якщо шоколадний корж і цей біленький крем.
Дуже смакує цей крем добре охолодженим. Він тоді похожий на кокосове морозиво