Інгредієнти: Картопля - 1 кг Сухарі панірувальні - 70 г Олія (для смаження) сіль Перець чорний (мелений) Прянощі (будь-які) Зелень (будь-яка свіжа або суха)
Картоплю відварюємо в мундирі і ріжемо кожну на чотири частини. Готуємо обсипку: в панірувальні сухарі додаємо сіль, перець, будь-які (на ваш смак) прянощі та свіжу або суху зелень. У мене приправа до картоплі і майоран .Кожну скибку картоплі занурюєм в воду.Потім обвалюємо у паніровці. Викладаємо на змащений олією лист, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку.Через 5-7 хвилин дивимося, якщо сторона зарум'янилася і корочка стала твердою, перевертаємо скибочки на інший бік, ще через 5 -7 хвилин на спинку і ще через такий же проміжок часу вимикаємо і подаємо як гарнір або як самостійне блюдо. Готова картопля виходить дуже апетитна . З такою скоринкою ,я ще ніколи не їла картоплі.Ну дуже вона смачна! Чесно кажу Ну і звичайно Каті соус, як завжди знайшов собі місце Приємного апетиту :)
Рецепт з Рецепты - Bon Appétit
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!