Дуже смачне печиво, лиш я його трошки перетримала в духовці.
ШАКЕР-БУРА
Для тіста: 300 гр муки, 4с.л. топленого масла, 1/2 стакана молока, 1 яйце,10 гр дріжжів, 1 пакетік ваніліна, трошки солі.Замісити круте тісто, відкласти приблизно на 1,5 години, щоб підійшло.Потім розкатати досить тоненько, приблизно 2мм, вирізити круги діаметром сантиметрів 10,на одну сторону викласти начинку і защипнути ажурним швом. Взагалі-то зверху ще наносять узор, але на жаль поки що спеціальних щипчиків не має ( сподіваюсь тимчасово
)Випікати при температурі 160-170 градусів, хвилин 10-15.
Начинка- любі які душа бажає горіхи, перемолоти на м"ясорубі разом з цукром у відношенні 1:1,додати молотий кардамон і по бажанню корицю( я добавила, але в наступний раз цього робити не буду, кориця з горіхами на любителя. Смачного!!!!!