Салат з креветками і сирним омлетом
200 гр. креветок
150 гр. листків салату
пучок зеленої цибулі
8 редисок
Для омлета: яйця - 2 шт
тертий сир - 3 ст.л.
вершки - 1 ст.л.
борошно – 1 ст.л.
масло - 15 г.
Для заправки:
майонез - 3 ст.л.
нежирна сметана - 2 ст.л.
перець і сіль за смаком
Як готувати:
1. Креветки варити 1 хв, відкинути на сито и охолодити
2. Листя салата порвати руками
3. Нарізати зелену цубилю і редиску. Все викласти на тарілку.
4. Приготувати омлет: змішати все продукти и посмажити омлет на маслі з двох сторін. Нарізати невеликими полосками і додати до салата.
5. Майонез змішати зі сметаною, сіль і перець за смаком. Заправити салат і перемешати.
http://rybnyimir.blogspot.com/2012/03/blog-post_7919.html