Сердечно вітаєм вас, молодята, З щасливим шлюбом, веселим святом, Щоб вам до віку в добрі купатись, Кохати вірно, не розлучатись, Щоб вечорами не сумували В нових колисках дітей гойдали, Щоб вас втішали сини і дочки І в хорі лунали їх голосочки, Щоб горе й невдачі вас обминали, А друзі та рідні не забували, Жили 100 років і не старіли. Щоб вами пишалась вся наша родина Життя віше спільне цвіло як калина, Щоб все, що бажаєте, в хаті ви мали І на своєму ЗОЛОТОМУ ВЕСІЛЛІ гуляли
За ваше щастя, молодята! За те, що ви тепер у двох! За ваші будні, ваші свята, За те, щоб допоміг вам Бог! І щоб усе було як треба, Діліть усе завжди навпіл - Кохання і прихильність неба, І хліб і сіль, і радість, й біль.
***** Хай любов у серці не згасає, Хай життя вам радість посилає, Хай в світлиці буде сонячно Від синочків і від донечок!
Весільний марш для вас заграли, Hа рушничок щастя обоє ви стали, Будьте щасливі в подружнім житті, Багаті, вродливі, завжди молоді.
Гарній нашій юній парі Щастя ми бажаєм, Аби діток маля гарних, Були з урожаєм Щоб велося у житті, Мрії щоб збулися, Поважали люди вас, Гроші теж велися. Щоби в злагоді жили Hаші молодята, 1 кохання майте ви, і добра багато. ***
Щиро вітаємо молоде подружжя і бажаємо, Аби не було в домі сварок і злості, Приходили в дім тільки бажані гості, Щоб скрізь панували удача з успіхом, Щоб навіть нудьга подавилась від сміху. Аби не було про лінивість пліток Є норма для вас - 10 славних діток. Хай стануть вони інженери , артисти, Письменники, вчені і баскетболісти, Якщо й космонавта іще закортить, Самі розберетесь, що треба робить.
Любі наречені! Святковий , урочистий день! Ви пара - любо подивиться! Без сумніву , слова найкращі вам, І подарунки, й квіти, як годиться. Звучить, немов з дзвіниці дзвони, У залі кришталевий предзвін . Казковий, ніжний, загадковий, Чарівний і магічний він. Наперекір турботам вічним Чекають всі прекрасну мить, Коли з шампанського, мов куля, До стелі корок полетить. добра, кохання,щастя й світла Бажають гості всі сповна. Тож вип*ємо за чудову пару. Всі дружно , стоячи , до дна
*** Дорогі наречені!Вітаю вас із весіллям. Бажаю вам щастя і світлої долі, А ще палкої безмежної любові. Одне одного щоб поважали І батьків своїх не забували. Бажаю, щоб своя була у вас хата І щоб завжди вона була багата, Щоб весело у ній сміялись діти І ароматами п*янкими пахли квіти.
Ми з днем весілля вас вітаєм, Всього найкращого бажаєм: Щоб в злагоді щасті жили, Щоб одне одного любили,
Щоб були щедрі і багаті, Дитячий сміх лунав у хаті. Щоб весело Вам вдвох жилося, Щоби добро у Вас велося.
Тобі, Володя – булава, Бо Ти в цім домі – голова. Ти дбай, щоб в домі був достаток, Принось дружині всю зарплату
Про друзів трохи забувай, З роботи в дім свій поспішай, Бо ти – господар, голова, В руках у тебе – булава.
Ну а качалка – то зоряні Річ добра це для господині Коли вареників зварити, А коли тісто замісити.
А коли Володя загуляє, Йому качалка нагадає, Що він вже чоловік жонатий, Щоби тримавсь своєї хати.
Беріть дарунки, молодята, Живіть щасливо і багато. Хай доля шле Вам все найкраще, Як бджоли будьте роботящі. Ростіть дітей, діждіться внуків І до весілля золотого Дійдіть обоє, рука в руку!
Шлемо вам найкращі побажання: Хай барвистим цвітом шлях життя ясніє Збудуться найкращі заповітні мрії. Як вода джерельна будьте завжди здорові,
Хай сміються очі не хмуряться брови. Хай живуть у серці почуття високі, А життя дарує в шлюбі сто щасливих років. Нехай пісні всі милозвучні
До вас сьогодні линуть знов і знов. Хай з вами завжди будуть нерозлучні Добро, надія, віра і любов.
*** Хай радість життєва Вам світить, не згасне, Щоб завжди були Ви душею прекрасні. Від серця усього бажаєм здоров’я на многії літа. Хай сонце весело Вам сяє, Хай квітнем в душі доброта. Хай світять Вам життєві долі, Хай обминає Вас журба. Бажаєм Вам на видноколі Блаженства, миру і добра. Хай у Вашому житті Не метуть метелиці, Хай вам щастям і добром Шлях життєвий стелиться. Хай горіння і натхнення вас не покидають. Щирість, ніжність і завзяття доля посилає.
Засвітися спільна доле Ясною зорею. Йдіть щасливі молодята Все життя за нею. Квітне мила наречена, Як калина в лузі. Мужній соколе навіки Вірний будь подрузі. Хай ростуть у вас синочки Міцні як дубочки, І як мальви хай на втіху Виростають дочки. Будьте працею багаті, І любов'ю щирі. Проживіть життя прекрасне В радості і мирі!
ДЛЯ ТЕЩІ У вас з’явився гарний зять, Та зять, як кажуть, любить взять, То ж комори відкривайте Й що зять захоче – все давайте, Й придбайте зятю “Мерседеса” То житимете, як принцеса.
СВЕКРУХА Зняли весільну сонячну фату І пов’язали Ви мені хустину Я відчуваю Вашу доброту Бо прийняли за рідную дитину Мені вже не забути цих хвилин, Хай мамо Вас минають всі тривоги Мій чоловік, це Ваш коханий син З ним вирушаєм разом у дорогу. Цей танець мамо, я дарую Вам. Як знак любові ми тепер родина Прошу повірте Ви моїм словам Я буду вірна, віддана дружина. Ми на порозі нового життя І хоч яку ми вибрали дорогу До Вас батьківські щирі почуття Нас приведуть до Вашого порогу.