Сорбет з ківі
Нам потрібно:-3-4ківі
-80-100мл.вершків
-цукор
-сік 1 апельсинуКіві чистимо,ріжемо.Вичавлюємо апельсиновий сік.В часу блендера відправляємо ківі та цукор(цукор додавайте за смаком,це залежить,наскільки кислі чи солодкі у вас ківі),гарно збиваємо у масу,додаємо вершків,соку,ще раз збиваємо гарно. Переливаємо у посудину і відправляємо у орозильну камеру на 4години.При тому кожну годину перемішуємо наш сорбет.Якщо десерт просто яв у морозилці більше 4 годин,його можна витягнувши,поставити у холодильик,там він трішки підтопиться і можна подавати.Перед подачею я ще на пару секунд кладу його у блендер - тоді він більш гладкий та кремоподібний.Але в оригіналі рецептів сорбету такої процедури нема Мому вона не обов"язкова
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!