Цитата: Galina_Nedomirko_
Хочу зробити крем сметанково-шоколадний,але незнаю як.Це сметана збита з пудрою і додавати розтоплений шоколад чи какао.Чи він якось по іншому робиться.?
Признаюсь чесно, кожного разу готувала інший крем - на око, як кажуть, і під настрій... Хочеться випробувати, що краще підходить і що з ним смакує - навіть фрукти брала різні.
В результаті підійшли всі креми - і з магазинної сметани, збитою з лимоном, цедрою і вимішаною з фруктами, і з вершків наполовину з домашньою сметаною - також з фруктами (додавала ще желатину, бо тортики їхали за Львів по бездоріжжю
- щоб не розвалився...), а сметанково-шоколадний вийшов випадково - спочатку наробила кульок з обрізків тортика, а потім вирішила їх покласти всередину. Смтеанковий крем не дуже пасував, тому зробила
сметанково-шоколадний. До збитих вершків і сепараторної сметани, збитих з цукром, додала підігрітий в мікрохвильовці шоколад з декількома ложками молока і ложкою масла - спочатку підігріту масу розкалатала, а потім вже вимішала разом... Ще влила трошки "Бейліс" (можна замінити лікером "Броган") - для аромату.