Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шоколадно-кавовий торт з фініками
Ірка-Шкірка
27 березня 2012 20:39
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Іриска
Ось і мій тортик. Такий смачний. :winked:


Цитата: Galina_Nedomirko_
Спекла собі на іменини цю смакоту.Напевно,що й на Паску його спечу.Дуже всім засмакував.Дякую,Іринко.


Цитата: klubni4ka
А ось і мій тортик -дуже смачний ,дякую за рецепт


Ой :feel: , я стільки тортиків пропустила...
Фото просто супер :p0127: :winked: !!! Дуже апетитні :tongue: !!!
Дівчатка, дякую за довіру :love: !!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 березня 2012 20:49
Повідомлення #12


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Galina_Nedomirko_
Хочу зробити крем сметанково-шоколадний,але незнаю як.Це сметана збита з пудрою і додавати розтоплений шоколад чи какао.Чи він якось по іншому робиться.?


Признаюсь чесно, кожного разу готувала інший крем - на око, як кажуть, і під настрій... Хочеться випробувати, що краще підходить і що з ним смакує - навіть фрукти брала різні.
В результаті підійшли всі креми - і з магазинної сметани, збитою з лимоном, цедрою і вимішаною з фруктами, і з вершків наполовину з домашньою сметаною - також з фруктами (додавала ще желатину, бо тортики їхали за Львів по бездоріжжю :lol: - щоб не розвалився...), а сметанково-шоколадний вийшов випадково - спочатку наробила кульок з обрізків тортика, а потім вирішила їх покласти всередину. Смтеанковий крем не дуже пасував, тому зробила сметанково-шоколадний. До збитих вершків і сепараторної сметани, збитих з цукром, додала підігрітий в мікрохвильовці шоколад з декількома ложками молока і ложкою масла - спочатку підігріту масу розкалатала, а потім вже вимішала разом... Ще влила трошки "Бейліс" (можна замінити лікером "Броган") - для аромату.
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 березня 2012 19:09
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Вчора спекла цей тортик, всім дуже посмакував. На роботі шеф попробувавши торт сказав "Бомба". Робила сирний крем: 400 г сиру, 60 г масла вершкового, 1 пачка ванільного цукру, з ст.л. цукру, 2 ківі. Все це збила в блендері. Дякую за смачний тортик!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
31 березня 2012 08:31
Повідомлення #14


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
І я спробувала тортика . Так як у мене ДН, вирішила жарити морозиво нічого не пекти,але вже так нахвалили того торта ,шо мусила спекти :smile: Гості починають ходити ще від сьогодні :lol: ,то от вже і дегустували . Іра дякую за рецепт, сподобався. Крем у мене сирно-сметакноквий з кокосом .Канєшно я відчула кропинки від сиру ,та каже Ната, шо то сир недобрий,але через кокос все задурилось :laughing:


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
31 березня 2012 12:04
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Іруся, скажи на яку форму розрахований тортик, а то в мене маленька 20 d не знаю як пропорції рахувати?
Перейти на початок сторінки
Канарейка
2 квітня 2012 12:02
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Пекла я той тортик у малій формочці, вийшов високий, розрізала на 3 коржі. Робила вершково-шоколадний крем. Смачнющий капут! Буду пекти ше !!!!!!!




Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 квітня 2012 14:24
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Канарейка
Іруся, скажи на яку форму розрахований тортик, а то в мене маленька 20 d не знаю як пропорції рахувати?


Вибач, що раніше не побачила. Перший раз я взагалі його пекла в кексівниці з діркою посередині, а потім у формі 26см, або подвійну порцію - в тортівницях діаметром 20 і 28см.

Цитата: Канарейка
Пекла я той тортик у малій формочці, вийшов високий, розрізала на 3 коржі. Робила вершково-шоколадний крем. Смачнющий капут! Буду пекти ше !!!!!!!


Тортик вдався :winked: !!!
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
16 квітня 2012 12:34
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Пекла на свята шоколадно-кавовий торт з фініками. Форма - 26 см. Розрізала на 3 частини - можна було і на 4 розрізати. Крем - сметана, пудра, розтоплений шоколад, загущувач.
Іруся! Дякую за рецепт. Буду ще пекти - то точно!
Galina_Nedomirko_! Дякую за рецепт крему! Смачно і швидко робиться і дуже добре поєднується з коржами торту. Вийшов такий класний чоколядовий смак!

Коли розрізала корж, то розстроїлась, що вийшов ніби забитий, бо були дирки в коржі. То у всіх є такі дирочки в коржі чи тільки у мене? Робила строго по рецепту (тільки збила ще блендером масу з фініками до однорідності). Смак торта - супер!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 квітня 2012 22:37
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Klybnichka
Пекла на свята шоколадно-кавовий торт з фініками. Форма - 26 см. Розрізала на 3 частини - можна було і на 4 розрізати. Крем - сметана, пудра, розтоплений шоколад, загущувач.


Тортик клас!!!

Цитата: Klybnichka
То у всіх є такі дирочки в коржі чи тільки у мене? Робила строго по рецепту (тільки збила ще блендером масу з фініками до однорідності).


Дірочок не було - однорідне тісто. З фініками масу не збивала - лише вимішувала.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 квітня 2012 05:24
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Теж пекла цей тортик на свята.Печу вже втретє,всім подобається.
На цей раз пекла у квадратній формі 35*35 і робила подвійну порцію.Правда вийшов не дуже високий(перемащений пляцок був висотою 3 см),але то сама винна.Додала набагато більше фініків,щоб краще відчувався смак.Але, дійсно, смак був супер.

Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 179
Гостей: 152
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100