Я кілька днів тому захотіла зготувати лазанью, не знала, з чого почати, вирішила імпровізувати.
Замісила тісто:
2 яйця
1 склянка борошна
сіль
цукортісто файно розкачала, дуже тоненько, і нарізала пластинками. На мою форму вистачило на 2 лазаньї.
а от з начинкою намудрувала, бо хотіла щось таке. щоби можна було їстив піст.
Отже, складники були такі:
грибочки (печериці)
кукурудза
маринований перець
горошокОскільки соус Бешамель ми не любимо, то я зготувала соус цілком імпровізований (може, якраз комусь сподобається):
тертий сир (добру жменю)
майонез
кетчуп
сире молоко
ложка сметаниВсі складники даємо приблизно в однакових пропорціях, щоб вийшло коло півлітри соусу.
на дно форми даємо кілька ложок нашого соусу, викладаємо пласти тіста, які вже добряче підсохли, на них — підсмажені грибочки і горошок. Поливаємо соусом і викладаємо знову тісто пластами. Далі на нього накладаємо порізаний перець і кукурудзу, заливаємо знову соусом. Закладаємо листами тіста, виливаємо решту соусу.
Далі я накриваю фольгою і відправляю в духовку. Температура - як для піци.
Як вже починає пахнути (хвилин через 10), відкриваю духовку і забираю фольгу. Хай підрум"яниться, а тоді.. кличемо всіх домашніх і поїдаємо смачну лазанью
Смачного!