Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Лазанья від La esposa
La esposa
4 грудня 2010 22:48
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я кілька днів тому захотіла зготувати лазанью, не знала, з чого почати, вирішила імпровізувати.



Замісила тісто:

2 яйця
1 склянка борошна
сіль
цукор


тісто файно розкачала, дуже тоненько, і нарізала пластинками. На мою форму вистачило на 2 лазаньї.

а от з начинкою намудрувала, бо хотіла щось таке. щоби можна було їстив піст.

Отже, складники були такі:

грибочки (печериці)
кукурудза
маринований перець
горошок


Оскільки соус Бешамель ми не любимо, то я зготувала соус цілком імпровізований (може, якраз комусь сподобається):

тертий сир (добру жменю)
майонез
кетчуп
сире молоко
ложка сметани


Всі складники даємо приблизно в однакових пропорціях, щоб вийшло коло півлітри соусу.

на дно форми даємо кілька ложок нашого соусу, викладаємо пласти тіста, які вже добряче підсохли, на них — підсмажені грибочки і горошок. Поливаємо соусом і викладаємо знову тісто пластами. Далі на нього накладаємо порізаний перець і кукурудзу, заливаємо знову соусом. Закладаємо листами тіста, виливаємо решту соусу.

Далі я накриваю фольгою і відправляю в духовку. Температура - як для піци.

Як вже починає пахнути (хвилин через 10), відкриваю духовку і забираю фольгу. Хай підрум"яниться, а тоді.. кличемо всіх домашніх і поїдаємо смачну лазанью :amam:

Смачного!
Перейти на початок сторінки
Олесічка
5 грудня 2010 21:08
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
La esposa,

цікавий варіант, треба спробувати. Просто є класичні варіанти, як от Мари4ка написала, але можна фантазувати. Це як з піцою, є класичні рецепти, але ми їх пристосували до своєї країни, а фактично в нас роблять не піцу, а пиріг)))
Перейти на початок сторінки
Олюся
5 грудня 2010 22:09
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
La esposa, дякую за гарний рецепт. Фото гарненьке.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
La esposa
6 грудня 2010 00:19
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Олесічка, Олюся, дякую! я старалась feel

а щодо піци-пирога, то правда — я коли почала по Марусиному рецепту піцу пекти, так чоловік більше ніяких піц їсти не хотів :) мало з другом не посварився, чия жінка кращу піцу готує am сміх-сміхом, але ж приємно..! m05108 тим більше, я до того піци ніколи не готувала, а "почала" готувати в піст, то ми цілісінький піст з тих піц не вилазили — мусила бути хоч тричі на тиждень :) і хто сказав, що в піст можна схуднути? laughing а вже потім "відривалися" — і з м"ясом, і з ковбасами, і зі всякою всячиною...

До речі, до лазаньї ще можна ананасів дати, консервованих, дуже смачно winked
Перейти на початок сторінки
 
« · Пироги · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 108
Гостей: 93
Користувачі: FrancisNorse
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100