1. Спілкування1.1.Єдиною мовою спілкування на форумі є українська мова.
1.2.Забороняється хамство та провокація на скандали. Іронія та неприязнь, яку відчутно. Такі коментарі видалятимуться одразу.
1.3. Забороняється розміщати посилання на сторонні ресурси (блоги, сайти і сторінки) в повідомленнях на форумі, сайті та у підписах без попередньої згоди з Адміністратором. Вийняток становлять одиночні посилання на цікаві матеріали по темі вітки на форумі, а також джерело з якого була почерпнута інформація в повідомленні. Але при цьому - всі посилання повинні бути неактивними.
1.4. Рішення Модераторів та Адміністратора не обговорюється.
2. Оформлення рецепту2.1. Рецепти ставимо тільки на головну сторінку сайту. Як додати рецепт написано
ось тут2.2. Не використовуйте клавішу CAPS LOCK для написання заголовку рецепту та самого рецепту.
2.3. Вказуйте джерело звідки запозичили рецепт. Навіть старий записник бабусі.
2.4. Якщо Ви приготували рецепт іншого користувача і хочете подякувати за нього, Ви повинні під рецептом написати коментар. Якщо є додати фотозвіт.
3. Фото на Дрімфуді.3.1. На
dreamfood.ua/ заборонено ставити чужі фото з рецептами і видавати їх за свої. Винятком є ті фото, котрі показуються заради ідеї якось, (наприклад ідеї сервіровки стола), коли Вас дуже вразило фото і Ви хочете ним поділитись з усіма! В такому разі Ви вказуєте джерело, звідки запозичили фото, статтю, рецепт.
3.2. Намагайтесь підписувати свої фото.
3.3. Фото загружайте на наш сервер.
Тут описано, як це зробити.
3.4. Фотографуйте на Макро режимі, щоб Ваші фото були чіткими та виразними.
4. Аватари та ніки.4.1. Вибирайте для себе пристойні аватари.
4.2. Забороняється мати на одному комп'ютері декілька ніків-клонів.
5. Авторські теми.5.1. В Авторських темах рецепти не пишемо. Рецепт на головну - а в Авторську - посилання на рецепт і фото.
5.2. Рецепти з Авторських тем можете по трохи переносити на головну. Вибирайте такі, котрі самі вдалі, і якими користуєтесь.
5.3. Також в Авторських темах можете спілкуватись, ходити одна до одної в гості, показувати, скільки грибів назбирали, свої застілля і т.д.
6. Правила можуть змінюватись та доповнюватись.