Пропоную вам скуштувати
Віденський вишнево-мигдальний пиріг.Нам потрібно для тіста : 150 г борошна
на кінчику ножа питної соди
50 г цукру
1 яєчний білок
1 пакетик ванільного цукру
100 г холодного масла або маргарину
Для начинки: 1 ст. л. панірувальних сухарів
500 г вишень без кісточок (можна консервованих)
Для крему :1 яєчний жовток
75 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
50 г вершків
15 г крохмалю
100 г подрібненого мигдалю (можна замінити грецькими горіхами, як на мене смак навіть кращий)
Із запропонованих продуктів швидко замісити тісто, зробити із нього м"ячик, завернути у фольгу чи поліетилен і поставити на 30 хв в холодильник.
Потім 2/3 тіста викласти в змащену роз"ємну форму (діаметр 20 см). Із тіста, що залишилось зробити бортики. Тісто посипати панірувальними сухарями і викласти вишні. Продукти для крему перемішати і змастити цією масою вишні.
Випекти у гарячій духовці до готовності (при Т 200 близько 10 хв.)