1 стакан муки
1 чайна ложка (чубата) порошку до печева
2 столові ложки цукрової пудри
1 і 1\4 стакана кефіру або ряжанки, або рідкої сметани (в мене була сметана)
1 яйце (збите)
2 чайних ложки рідкого меду
20 грам розтопленого масла
1-1,5 шт. банана (приблизно 200 грам без шкірки)-порізаний тоненькими ломтиками.
Мід і подрібнені горішки для прикрашання і підкреслення смаку!
Муку, розпушувач і пудру добре вимішати разом.
В окремій посудині розтерти яйце, кефір, мід і масло. Має бути однорідна масса.
До рідкої маси додати порізаний банан і добре вимішати.
Потім поступово додавати муку ,поки не вийде однорідна пухка масса.
Жарити оладки на сухій сковорідці, без олії. Я смажила на керамічній сковороді, а можна ще з тефлоновим покриттям!
Готові оладки полити медом і посипати горішками!