Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шуба по-новому або роли бурякові з оселедцем
Roksolana
24 лютого 2012 04:11
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354

Рецепт:
Буряк середнього розміру, невелика морквина, 2 картоплини,філе одного оселедця (в мене домашній оселедець від Майя Шутенко), 100 г майонезу, 5 г швидкорозчинного желатину, сіль.

Буряк, моркву, картоплю відварити і окремо натерти на тертці. Трішки посолити.

Желатин замочити в 1/4 склянки води і залишити набухати. У мікрохвильовці чи на водяній бані розігріти желатин до повного розчинення і перемішати з майонезом.

Робочу поверхню застелити харчовою плівкою. Компоненти перемішати з майонезом і желатином, викласти шарами. Кожен шар повинен бути за розмірами трішки меншим ніж попередній. 1-й шар — буряк. За ним — картопля. Шар моркви. Посереди­ні покласти філе оселедця (якщо воно велике, то розрізати уздовж на шматочки).

Підняти плівку з протилежних кінців, сформувати рулет, сильно не тиснучи. Для більшої надійності його можна загорнути ще в один шар плівки і покласти в холодильник на декілька годин.

Перед тим, як подавати на стіл, порізати рулет, як роли, гострим ножем.
Рецепт з газети"Високий Замок".

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Mironka
26 лютого 2012 16:30
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Яка цікава і оригінальна ідея звичайного салатика. Молодець! При нагоді обов'язково спробую. А смак який?

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Олюся
26 лютого 2012 17:31
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Я робила таку шубу, рецепт ще на стоарому ЕД брала.
Виглядає оригінально. Правда трохи брати зле, якщо довше на столі постоїть, чи я желатину замало дала.
А так смачненько і гарненько.
Фото з мобільного

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Roksolana
17 березня 2012 00:20
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: Roksolana
А смак який?

Вибачайте, тільки побачила питання. Смак як звичайно шуба. Смачніше як постоїть через ніч.
Олюся: Я робила таку шубу, рецепт ще на стоарому ЕД брала.
Олюся, все нове то добре забуте старе :)

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 99
Гостей: 86
Користувачі: FrancisNorse
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100