КОТЛЕТИ "ВАРШАВСЬКІ ОСОБЛИВІ" (з вареного мяса) від подруги з Польщі.
800 гр. жирної свинини,
200 гр. картопляного пюре,
2 яйця
1 маленька мовквина
1 цибулина
1 маленький корінь петрушки
3 зубчики часнику
3 ст. л. манки
сіль. перець за смаком.
зелений кріп і петрушка.
300 мл. томатного соку.
ПРИГОТУВАННЯ:
Свинину (ОБОВЯЗКОВО ЖИРНА) відварити у підсоленій воді з лавровим листом. Перемолоти на мясорубці.
Моркву і корінь петрушки потерти на дрібній тертці. Цибулю порізати кубиком і спасерувати. Часник подавити на часникодавці . Вимішати ці всі інгредієнти додати яйця, готове картопляне пюре і додати манку (якщо фарш густий то недавати) , сіль і перець. Добре вимішати масу. Зробити котлетки (великі) прожарити до золотої скоринки. Поскладати в каструлю з товстим дном залити томатний соком, (якщо сік несолоний то підсолити) і протушити 10 хвилин. (я давала домашній томатний соус розбавлений водою).
Подавати гарячими , посипати зеленю. СМАЧНОГО.