Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервуємо м'ясо і сало, У цій темі пропонуються рецепти домашніх заготовок м'ясної продукції
svetochka
19 лютого 2012 20:23
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Сало консервоване



Пропоную рецепт заготовки сала, м'якеньке, може довго зберігатися.
Для заготовки беремо сало товщиною 3 - 4 см без м'ясних прожилок. Ріжемо брусочками завширшки 3 - 4 см на висоту літрової банки. Кожен шматок обмакуємо в приправу для сала (я використовую ТМ "Любисток"). Хто не любить ароматних приправ, можна просто змішати сіль і чорний мелений перець. Сало вертикально ставимо в банку. щільно не утрамбовувати. Між шматочками додаємо 2 - 3 лаврових листки і 5 - 6 зубків часнику (порізати). Накриваємо металевими кришками і ставимо у холодну духовку, вмикаємо на середній вогонь, коли почне кипіти жир на дні банки - зменшуємо вогонь і так печемо 30 хв. Закатати металевими кришками.
1 пакетика приправи орієнтовно вистачає на літрову банку.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
19 лютого 2012 20:59
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цікавий рецепт.А головне не знайти того хто б від спроби скуштувати відмовився.)
Перейти на початок сторінки
svet
13 серпня 2012 15:06
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Тушонка з курки


Інгредієнти

1 кг курки
2 ст.л. солі
Перець горошком
Лавровий лист
Вода

Підготовлене м'ясо курки посолити, перемішати та дати постояти хвилин 30, щоб просоліло. Тим часом приготувати чисті банки /я використовую півлітрові/ на дно кожної баночки покласти 1-2 шт лаврового листа та 6-8 горошин чорного перцю, далі закладати просолівше м'ясо курки і в кожну баночку додати по 1-2 ст. ложки води. Накрити кришкою та поставити в духовку.
Тушкувати на маленькому вогні орієнтовно годин 5. Закатати, вихолодити не перекидаючи банок. Зберігати в прохолодному місці.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 70
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100