Малиновий тортикТісто:
4 яйця
125 г цукру
125 г масла
100 г муки
1 ч.л. розрихлювача
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збити з половиною цукру. Білки збити з половиною цукру. Збити масло, додати по черзі жовтки і білки, перемішати. Додати просіяну муку з розрихлювачем і добре вимішати. Випікати корж при темп. 160С протягом 30 хвилин. Як вистигне, розрізати на 2 коржі.
Крем:
500 г вершків, 4 ст.л. цукру, 1 п. загущувача для вершків
Перший корж змастити кремом. Розкласти малину і знову змастити кремом, зверху викласти другий корж. Смачного!!!
P.S. По рецепту коржі треба було пропитати малиновим конфітюром, але в тісті досить масла, вони жирні, і я не пропитувала.