Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гарбузовий хліб за технологією " хліб за 5 хвилин в день"
lingrod
6 листопада 2010 09:12
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
А в мене сьогодні гарбузовий хлібчик (тільки не такий інтенсивний за кольором, як у Каті), але настільки він був ніжний - ліпше будь-якого тістечка. І робила я його, як завжди, за технологією 5-хвилинного хліба.


Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 21:46
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lingrod
гарбузовий хлібчик (тільки не такий інтенсивний за кольором, як у Каті)

дійсно біленький, а ти за моїм рецептом пекла? взагалі то залежить від сорту гарбуза, у мене арабатський - його найбільше люблю, доречі насушила вже 0,5 л насіння :m05108:
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 листопада 2010 22:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, дійсно, залежить від гарбуза. мій вийшов блідо-жовтий. але смачний.
Перейти на початок сторінки
lingrod
15 грудня 2011 00:30
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Гарбузовий хліб за технологією " хліб за 5 хвилин в день"



2 стакани теплої води
1 стакан пюре гарбуза
20 грамів пресованих дріжджів
2 столові ложки цукру
1,5 чайні ложки солі
5 столових ложок олії
1-1,5 столові ложки обчищенного та підсушеного насіння гарбуза ( за бажанням)
6 стаканів білого борошна.

Підготувати гарбуз, зварити, охолодити, зробити пюре і відміряти 1 стакан. Розчинити спочатку дріжджі в 2х стаканах води, додати 1 стакан пюре гарбуза, а потім додати всі інші складники, добре перемішати, накрити кришкою, а через 2 години можна формувати хліб на розстойку, або ж поставити тісто в холодильник.
В холодильнику воно може зберігатися протягом тижня.
А потім, коли треба буде -вибрати необхідну кількість тіста з холода, сформувати хліб, розстояти його десь годину -півтори і випікати в нагрітій духовці з парою.
З наведеної порції виходить дві повноцінні буханки хліба.



Оцей, наприклад, теж гарбузовий був попередній - з насінням



Смакуйте на здоров"я.
Перейти на початок сторінки
oksenya75
15 грудня 2011 16:44
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
lingrod, а Ваш хліб у хлібопічці можна ризикнути замісити?
Перейти на початок сторінки
lingrod
15 грудня 2011 20:05
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
oksenya75,
Цитата: oksenya75
можна ризикнути замісити


А чого ж ні?
Як в вашу хлубопічку загружаються продукти: спочатку всі рідкі, а потім сипучі? Яка максимальна вага хліба може вийти з хлібопічки? Якщо 1 кг (найчастіше так і буває) - то всі продукти в рецепті ділимо навпіл.
Та як борошно всюди різне - то останньою склянкою борошна регулюємо, щоб вийшов колобок, не тугий. От і вся премудрість, має получитись. :smile:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 45
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100