Хліб " Кружевной"Взятий на просторах інтернету, автора на жаль не записала
Опара:2 ч.л. сухих дріжджів (10 г свіжих)
250 г борошна
250 г теплої води
В теплій воді розчинити дріжджі і залишити на 10 хвилин, вилити в борошно і вимішати. Накрити кришкою і поставити в тепле місце на 3 години. Повинна збільшитися опара в 4 рази.
ТістоЗамішувала в ХП , програма "Тісто"
Опара
250 г борошна пшеничного(я беру 1 сорт)
100 г теплої води, а в ній розчинити 1ч.л. солі і 1 ст.л цукру.
Вимісити. Додати 7,5 грам вершкового масла. І ще раз вимісити.
Тісто трохи липне до рук.
Накрити кришкою і залишити на 1,5 -2 години. Викласти на стіл з борошном, сформувати і помістити у форму.
Залишити на 40 хвилин. Випікати при температурі 200 градусів.
Хліб ніжний як хмаринка!