Каша «Монастирська»
[attachment=36806]
Хочу запропонувати дуже смачну кашу. Скоро піст, то ж вона підходить як до пісних страв, так і гарно смакує з м’ясом, котлетами. Отже, потрібно взяти
1 стакан гречаної крупи
1 стакан рису
Крупу помити, викласти к казанок чи банячок.
Тим часом спасерувати на олії 1-2 цибулини порізаних дрібно кубиками,
1-2 морквини ( в залежності від розміру і хто як більше любить) потерти на тертці крупній. Додати за смаком сіль, перчик.
Потім викласти на крупу моркву з цибулею і залити 6 стаканами окропу. Не перемішувати. Поставити варити на маленький вогонь, накривши кришкою. Виходить дуже смачна каша, навіть спочатку і не поймеш, що то каша із рису та гречки. Смачного!