Піца Цю ідею оформлення піци я запозичила у Л.Іванової, яка , в свою чергу, ссилається на китайський сайт.
Тісто взяла з морозилки( залишилося від попередньої піци), розкатала круг трішки більший, ніж буде піца. Поклала посередині тарілку, притисла,щоб відпечаталось коло( до речі, автор тарілку не прибирала, щоб рівненько вийшло, доки не було готове обрамлення, але мені це видалося не дуже зручним), і робимо надрізи.Потім нарізаємо сосиски( а у мене в холодильнику були сардельки), кожен кружечок ставимо на ребро, ставимо на смугу тіста,загортаємо в тісто і перевертаємо зрізом сосиски( чи сардельки) догори.
Таким чином, виходить рівна площина для начинки.Для начинки я використала нарізані печериці, цибулю, варене яйце(залишилося від сніданку),помідори, солодкий перець, тертий сир, орегано і приправу для піци, кілька оливок, майонез.
Смакує з "Грецьким салатом"