Картопляна піца з баклажанами і фетоюВ тісті нема муки, смак деруна,але пухнастіше завдяки збитому яйцю.
Склад:
картопля 600г
баклажани мариновані 200г
сардельки 2шт
сир Фета 100г
цибуля, морква--по1 шт.
1-2 зубці часнику
2-3 ст.л. майонезу або сметани
2 яйця
сіль, перець білий
Приготування:
Картоплю натерти як на деруни, додати сметану або майонез, щоб тісто не темніло,
додати збиті міксером 2 яйця, посолити, поперчити. Викласти в тефлонову форму. Запікати при 200 градусів 20 хв.
Для начинки підсмажити на олії цибулю кільцями і моркву, дрібно потерту. Додати сардельки і мариновані баклажани, нарізані кружками.
Тісто вийняти з форми, перекласти у бритванку, покласти начинку і запікати ще 20 хв. Вкінці викласти сир фета кубиками, притрусити порізаною зеленню і нехай ще розплавиться сир у духовці.