Пташине молоко без випічки Пташине молоко: 250г вершкового масла , 150г цукрової пудри, 4 жовтки, ванільний цукор, 4 ст.л. желатину, стакан молока, 4 білки, 1 ст.л. какао.
Для приготування торта «Пташине молоко» без випічки по рецепту потрібно розчинити желатин в стакані теплого молока. Масло з цукром, жовтками і ванільним цукром розтерти до пишної маси. Холодне молоко з розчиненим в нім желатином з’єднати з масляною масою. Білки збити в круту піну і обережно ввести в масляну масу. Розділити на 2 частини, в одну додати какао. Тепер можна вливати у форму для торта по черзі світлу і темну маси. Поставити в холодильник, щоб торт загус. Прикрасити шоколадною помадкою.Рецепт взято тут http://masterkulinar.org.ua.