Пшоняна запіканка з яблуками Колись моя мама часто робила запіканку з рисом і яблуками,а я вирішила рис замінити на пшоно,адже воно корисніше.
Отже,я брала :
2 склянки пшона,3 скл.води,
склянку молока,
1 ст.ложку масла,
яблука 4-5 штуки,
я ще брала консервовані персики половинки 1 банку,
3 яйця,
1п. ванільного цукру,
2 ст.ложки цукру,
кориця пів чайної ложки.
Варимо кашу з молоком і в кінці додаємо масло.Коли охолоне додаємо 1 яйце,вимішуємо.Яблука натерти або порізати скибками.Половину каші викладаємо на форму і зверху яблука посипані корицею,я ще на яблука поклала персики.Тоді накриваємо рештою пшона.Збиваємо 2 яйця з 1п.ванільки і 2 ст.ложками цукру.Заливаємо зверху і в духовку запікати півгодини.Цукру можна за бажанням і більше.Думаю,якщо є проблема нагодувати дитину кашою,то таку запіканку буде їсти будь-яка дитина.Як будуть ягоди літом обов'язково спробую з ними.Смачного!!!