Гарбузяно-житній хлібРецепт цього хліба появився спонтанно.Спочатку я спекла
гарбузяний хліб від
gutka.Рецепт
тут.Потім я перглядала різні рецепти житнього хліба і з кількох рецептів і з того борошна,що мала замісила таке тісто:
30 гр.дріжджів(або 10гр ждріждів+закваска(
тут)
500 гр.сироватки
150 гр.житнього борошна
150 гр.вівсяного
150 пшеничного цільнозернового
400-500 гр.пшеничного звичайного
2 ст.ложки олії
ложка цукру
чайна ложка солі
столова ложка з верхом кмину.Тісто замісила,поставила в тепле місце,щоб підійшло.
Таким чином в мене вийшло 2 тіста гарбузяне і житнє.Розділила на рівні частини одне і друге і переплела косичкою.Поклала у форму,щоб підійшло.Печу біля години.