Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви від Мирослави, Запрошую в гості
Mironka
10 лютого 2012 20:33
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Шашлички «Домашні», мариновані в оцті
На 1 кг курячого філе
Філе порізати невеликими кусочками. До 5 ст.л. оцту додати 5 ст.л. води, сіль, перець. Філе викласти у маринад, додати цибулину, порізану кільцями (можна більше). Залишити у холодильнику на 3-4 години (у мене шашличок маринувався цілу ніч). На палочки нанизати філе, цибульку і помідорчик, порізаний половинками. На змащений олією протвень викласти шашлик і запікати у духовці 30-35 хв. Я запікала у каміні, десь за 20 хвилин був готовий.
Рецепт взято із сайту 7say. Фото теж звідти, бо свої шашлички не встигла сфоткати :recourse: , з'їли моментально. Обіцяла хлопця завтра зробити знову, то поставлю своє фото



--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
11 лютого 2012 17:54
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Дівчаточко, щиро вдячна за увагу до моєї маленької кухоньки. :a0a:
Буду старатись давати вам цікаві страви

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
11 лютого 2012 18:01
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Сьогодні у мене Рогалики традиційні домашні

Печу їх за рецептом мами. Хоч її немає вже 8 років, рецепт залишився у старенькому зошиті і постійно використовується.
Отже, потрібно 100 г дріжджі залити 0,5 л теплого молока, додати 10-12 ст.л. цукру, 2 яйця і 250 г м'якого маргарину та 8-10 скл борошна (залежить від якості борошна). Вимісити вільне тісто і можна відразу ж виробляти рогалики (тому і люблю це тісто, бо не треба чекати, щоб підросло).
Зверху рогалики змастити жовтком і у духовку
.
У мене цього разу з гарбузовим варенням (за рецептом Дрімфуду) і з шоколадом для синочків.

Повідомлення відредагував Mironka - 11 лютого 2012 20:27
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 лютого 2012 18:29
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Мирослава!!!
Рада вітати господиньку нової авторської сторіночки!!Неймовірний звабливий аромат пухких рум"яних рогаликів я відчула,переглядаючи новини сайту!!Яка смакота,скільки чудових рецептів !!
Буду забігати в гості на каву ,поспілкуватися з дівчатами на цій затишній кухоньці !!!
Хай в серці завжди співає радість,натхнення -золотими промінчиками огортає душу ,а настрій буде творчим і піднесеним !

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 11 лютого 2012 18:35
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 лютого 2012 18:40
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Приєднуюсь до попередньо сказаних чудових слів!!Атмосфера гостинності чується з перших виставлених на пробу страв.Нехай тут завжди буде тепло,затишно та людно!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 лютого 2012 19:20
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Привіт, тезко!
Чудові страви, буду навідуватись!


Повідомлення відредагував Славочка - 11 лютого 2012 19:22
Перейти на початок сторінки
Mironka
11 лютого 2012 20:30
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Майю, Славочко, Ксеніє, Костя Людо, Фрезіє, natalliyas, Soni, Myra,Galina Nedomirko, Solka дякую за такі приємні слова. :1f7:
Завдяки Вам та іншим господинькам Дрімфуду мої страви стали цікавішими і більш різноманітними.

Повідомлення відредагував Mironka - 11 лютого 2012 20:34
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
14 лютого 2012 22:05
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Мої улюблені Шоколадні кекси

4 яйця
100 г кефіру
1 скл цукру
250 г маргарину
2 п шоколадного пудингу
1 скл борошна
2 ч.л. порошку до печива
ягоди для начинки
Приготування: яйця збити з цукром, додати кефір і м'який маргарин, збити. Пудинг змішати з борошном і порошком до печива і все разом додати до яєчної суміші. Накладати у формочки і додавати улюблені ягоди (у мене сьогодні сушена груша і вишня). Випікати 25-30 хв при температурі 170-180.

Кекси виходять дуже шоколадні, пористі, пухкі.

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
31 березня 2012 23:23
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Апельсинові цукати

Потрібно: шкірка від 5 великих апельсин, 2 скл цукру, лимонна кислота.
Приготування: шкірки покласти в кастрюлю (не нарізаючи), залити холодною водою, довести до кипіння і проварити 10 хв на повільному вогні. Злити шкірки на друшлак і промити холодною водою. Знову залити водою, довести до кипіння, додати 1 ч.л. солі, проварити 10 хв. Ще раз виконати крок варіння із сіллю. Сіль додається, щоб краще відійшла гіркота. Тепер процідити шкірки, промити, дати воді добре стекти і порізати на полоски шириною 0,5 см. Зробити сироп із 1 скл води і 2 скл цукру. У киплячий сироп додати порізані шкірки і варити до тих пір, поки сиропу майже не залишиться (час від часу акуратно перемішувати). Додати трішечки лимонної кислоти. Все приготування закінчилось. Тепер можна частину відцідити і обкачати в цукрі, просушити на пергаменті, отримати смачні цукерки. Решту можна викласти у банку разом з сиропом і використати при випічці або для пропитки тортів. Сироп дуже смачний, не надто солодкий.

Я зробила цього разу із шкірок апельсину і світі. Апельсинові цукати кращі, бо із світі трохи гіркіші і м'ягші.

Повідомлення відредагував Mironka - 31 березня 2012 23:25
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
1 квітня 2012 21:46
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Дівчата, дякую за плюсики :cd: . Цукати направду смачні, спробуйте :what:

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100