СирникФорма 26х37 см
Тісто:300 г цукру
300 г масла (розтопити)
4 яйця
4 жовтки
4 ст. л. сметани
5 ст. л. какао
1,5 ст. л. порошку для печива
850 г муки.
Замісити тісто, поділити на 5 частин. Коржі пекти у формі застеленій пергаментом (ел. духовка – випічка, 170 градусів , 9 хв. кожен корж ).
Сир:1,3 кг сиру
300 г масла
4 яйця
1,5 стк цукру.
З’єднати всі продукти і варити 15 хв на малому вогні, постійно помішуючи.
В ½ стк молока розвести 3 ст. л. крохмалю і влити до гарячого сиру, помішувати щоб загусло. Додати цедру одного лимона. Гарячим сиром перемастити коржі. Зверху полити шоколадом.
Вага пляцка ~4 кг.