Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Яблучний пляцок (шарлотка), Смачна домашня випічка
Lutik
23 жовтня 2012 12:57
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Цитата: lingrod
1 літр закладених тертих яблук,

поясніть будь-ласка як то "закладених"?
Перейти на початок сторінки
lingrod
23 жовтня 2012 19:19
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Lutik,
Закладені - то означає консервовані, або, заготовлені на зиму.
Є тут на сайті десь рецептик цих яблук, якщо коротенько - натерти, скласти в банку, пересипаючи цукром, стерилізувати на водяній бані хвилин 15-20
закатати. Користувати взимку, навесні.
А восени, коли є свіжі яблучка - то треба робити тістечко зі свіжими, звичайно, попередньо підсмаживши їх трохи на сковорідці із цукром.

Lilu, Світланко, гарне в тебе тістечко вийшл. То не має бути обов"язково оранжевий кисіль, може бути любого кольору, хоть і зелений - аби смакувало. То така моя точка зору. :winked:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
23 жовтня 2012 19:23
Повідомлення #13


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: lingrod
Закладені - то означає консервовані, або, заготовлені на зиму.


ну капут!! я давала свіжі , бо не знала , на смак в мене таке як варення малинове , навіть не розбереш шо то яблука .Ну нема різниці, все рівно смачно дуужее :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lingrod
23 жовтня 2012 19:32
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Цитата: LiLu
я давала свіжі


Свет, в нас так кажуть на любу консервацію - огірки закладувані, черешні закладувані і таке інше. Я настільки звикла, що й забула вам перекласти, вибачайте, дівчата. :crying:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100