Бісквіт: 3 яйця, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки борошна (форма 24 на 28 см)
Білки відділити від жовтків, збити з цукром на круту піну, додати жовтки і обережно вимішати, потім досипати борошно і знов вимішати. Пекти десь при 180 градусах. Гарячим скрутити в рулет і залишити остигати.
Крем (отого крему вистачає на два рулети): зварити манку ( 1 ст. ложка манки на 1 стакан молока), остудити і збитиз 2/3 стакана пудри і маслом (200 - 300 г).
Яблука: яблука (на око) почистити, нарізати скибочками, покласти в кастрюльку приблизно з половиною стакана цукру і залити водою. Відварити до готовності і відцідити. Остудити.
Охолоджений бісквіт змастити кремом, зверху розприділити відварені яблука. Скрутити в рулет.
Рецепт мамин))))