Форма 26х37 см Тісто: 1,5 пач маргарини 1,5 стк цукру 5 жовтків 6 ст. л. сметани 1 пач порошку для печива 4,5 стк муки
Маргарин потерти на грубій терці, додати цукор, жовтки, сметану, муку просіяну разом з порошком для печива. Замісити тісто, поділити на дві частини - більшу і меншу( я додала какао). Меншу частину тіста кладемо у морозилку, більшу розкладаємо на форму застелену пергаментом. Поверх тіста кладемо нарізані плястерками яблука, заливаємо білковою піною .
Білкова піна: 5 білків збити з 1,5 стк цукру до утворення густих піків, в кінці збивання додати 1 пач вишневого киселю.
Виймаємо тісто з морозилки , натираємо на терці з великими отворами поверх білкової піни. Печу в ел. духовці при температурі 170градусів до готовності. Рецепт моєї знайомої, фото моє.