Ангел вдома у Вас був, Тож молитву Вашу чув, І на Ваші іменини, Вже дарує щохвилини: Пуд здоров'я і пуд віри, Кілограмів сто надії, Фунтів мілліон любові, І кохання не на слові, А каратів так відерце, Радості у Ваше серце, Ну і ще букет удачі, І добра у вашу вдачу
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Всіх Оксанок вітаю з Днем Ангела! Бажаю Вам завжди знаходити спільну мову з своїм ангеликом! Щоб він Вам завжди і у всьому допомагав, а Ви в свою чергу не заставляли його за себе червоніти ! Вітаю, і бажаю бути оптимістками, незважаючи на будь-які обставини, кохати і бути коханими, навіть тоді, коли ви не відчуваєте це на взаєм ( повірте, це просто ви так НЕвірно відчуваєте) , бути здоровими, навіть якщо здається, що шось там трохе коле в правому боці . Будьте щасливі!!!!!!
Щоб у душі настало свято, Треба зовсім не багато, Рідних трішечки уваги, Друзів та колег поваги, До роботи чуть наснаги, Хвильку часу на розваги, В серці місце для кохання, Грошей на усі бажання. Тож бажаю все це мати, Келиха з вином підняти, Іменини в теплім колі, Гарно святкувати!
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.