Лаваш нарізаємо на квадратики. Середину змащуєм майонезом, натераем сир на тертці, зверху кладемо скибочку шинки(ковбаси). Загортаємо конвертом і смажимо на сковорідці з обох сторін (спочатку складеної стороною, а потім гладкою)
Рецепт з cook_top . ну і мої невеличкі зміни! у середину я клала салямі, зелену цибульку і ще помідор! Обсмажувала у збитому яйці Вийшло супер- пупер смачно Я думаю ,що у начинку можна класти усе що смакує.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Вчора робила-це справді смачно.Дякую Світлані за ідею і рецепт. Лаваш не розрізала,робила конвертики з цілого,в мене діаметр десь 23 см.Лаваш теж робила по рецепту з головної.
LiLu, дякую за смачнючий рецептик!!!! Робила в дорогу замість бутербродів - така смакота!!!!! Сфотографувати не було вже коли, але рецепт вже пішов "в народ"))) Дуже смачно, і поживно!!!!!! Від себе в начинку дала ще грибочків і вареного курячого м"яска.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
LiLu, дякую за смачнючий рецептик!!!! Робила в дорогу замість бутербродів - така смакота!!!!! Сфотографувати не було вже коли, але рецепт вже пішов "в народ"))) Дуже смачно, і поживно!!!!!! Від себе в начинку дала ще грибочків і вареного курячого м"яска.
Дуже прошу! Думаю ,начинку мош класти все шо душа бажає)
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!