Я також готувала коржики, тільки в мене трохи інший рецепт
Інгрідієнти:
Мука – 400 гр
цукор-пісок – 200 гр
маргарин – 100гр
1 яйце
молоко – 80мл
розпушувач-10 гр.
ванілін – 0,2 гр
Вихід 10 шт по 75 гр
Приготування:
Збити розм'якшений маргарин з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач. (За смаком можна додати ванільний цукор) Додати муку і швидко замісити м'яке тісто. Розкатати пласт завтовшки 6-7мм. Формою для кексу видавити коржики. Сформовані коржики перекласти на деко і випікати в розігрітій до 180 - 200 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум'яняться, означає готові.