3 тонких лаваша 1 пучок кропу 1 пучок петрушки 450 г печериць маринованих 300 г сиру твердих сортів 2 цибулини середнього розміру 250 г майонезу
Рецепт приготування рулету з лаваша з сиром і грибами
Розкладіть перший лист лаваша на столі і змастіть його тонким шаром майонезу, присипте зверху дрібно порізаною зеленню. Зверху розкладіть другий лист, змастіть його також майонезом і викладіть обсмажені шампіньйони. Зверху - третій лист, злегка змастіть майонезом і посипте тертим сиром. Скрутіть все в тугий рулет, помістіть в пакет або в фольгу і приберіть в холодильник на 2 год. Нарізайте шматочками і подавайте на стіл. Приємного апетиту! Я внесла деякі зміни : лаваш у мене був домашній за Натоньки рецептом. Грибочки були сирі, обжарені з цибулею. Саме таке поєднання мені смакувало Рецепт з сайту ona-znaet.ru
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
LiLu, треба собі той лаваш спекти!!а то все купляю!!А рулет такий кольоровий!!))Ну,дуже смачно!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
LiLu, треба собі той лаваш спекти!!а то все купляю!!А рулет такий кольоровий!!))Ну,дуже смачно!)
Печи печи! Дуже легко печеться.Я як купляла,зробила рулетик, то він мені мокрий занадто і розлазився чогось, бо дуже тоненькі лаваші, а тут самий раз!А начинка ця дуже смачна!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!