Салат викладається шарами по порядку:
1 шар - обсмажені в маслі, дрібнопорізані гриби (бажано шампіньйони) - 500 г (при смаженні трохи посолити)
2 шар - солоні огірки (порізані дрібним кубиком) - 2-3 в залежності від розміру огірків (можна навіть узяти 4, якщо невеликі)
3 шар - відварений дрібнопорізаний свинячий язик - 3 шт. середнього розміру, я деколи роблю заміну на курячі бедра відварені.
4 шар - 300 г обсмаженого у вершковому маслі дрібнопорізану цибульку,
5 шар - 4 яйця, натерти на крупній тертці.
Кожен шар залити майонезом (зробити сіточку або спіраль з майонезу).
Готувати заздалегідь, щоб настоявся і просочився.
Деякі нюанси:
гриби і цибулю я завжди смажу тільки на вершковому маслі.
Огірки брати тільки солоні.
Язик варити в підсоленій воді до готовності потім відразу опустити в холодну воду і зняти з нього шкірку (пишу на вський випадок, якщо хто не знає).
Салат смачніше на наступний день.