Хочу поділитись чудовим рецептом несамовито-ароматних булочок, які я спробувала спекти зовсім недавно. Після хвилі схвальних відгуків внесла цей рецепт у свої улюблені:
Закусочні булочки:
Для тіста потрібно: 500 г борошна; 250 мл. теплої води; 7 г сухих дріжджів; 3 ст. л. соняшникової олії; 2 ч. л. цукру; 2 ч. л. солі; 1. З'єднуємо всі інгредієнти та замішуємо еластичне тісто. Викладаємо тісто у глибоку посудину та накриваємо рушником - ставимо у тепле місце на 30 хв.; Тим часом готуємо суміш для змащування булочок: 2. Наливаємо у посудину 35-40 мл. олії, додаємо дрібно пошатковану петрушку, видавлений через часнодавку часник, трішки чорного меленого перцю (замість чорного перцю можна додати перець чілі) та перемішуємо; 3. Розділяємо тісто на 16 кусків. Кожну частину розкачуємо руками у джгут який скручуємо у вузлик; 4. Викладаємо сформовані булочки на папір або бляшку для випікання, накриваємо зверху рушником і ставимо у тепле місце, поки булочки не підростуть (я поставила у ледь розігріту духовку на 35 хв.); 5. Випікати булочки слід у наперед розігрітій духовці до 200 гр. - 20 хв. 6. Гарячі булочки слід добре змазати приготованою сумішшю з олії та прянощів; Булочки смакують як до перших страв так і самі по собі:
Дякую за рецепт, який я знайшла на сайті www.carina-forum.com
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: