Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ріжки здобні
Фрезія
11 грудня 2011 07:12
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Ріжки здобні




Борошно 500 г (я брала 1 сорт)
Дріжджі пресовані 20 г
Сіль 5 г
Цукор 15 г
Маргарин 90 г
Вода 280 г

Замісити тісто дати йому вибродити 2 години, або до тих пір поки не збільшиться в 4-5 разів.
Розділити на шматочки по 70 грам, залишити на 10 хвилин. Кожну паляничку змастити тонким шаром вершкового масла і сформувати рожки. Дати їм 35 хвилин розстойки при 40* (вологість повітря 80 %)
Змастити водою і пекти з паром при 180* 15-20 хвилин.

Рецепт з ЖЖ, автор - mariana_aga
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 09:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100