Пиріжки "Паштетики"
Поділюся і я рецептом пиріжків.
Тісто: 200 г. масла, 1ст. доброї квасної сметани, 2 ст. муки, 20г. дріжджів, 1 жовток, 1/2 ложечки солі.
Масло посікти добре з мукою. Дріжджі розвести з ложечкою сметани, додати до посіченого масла з мукою, вливати потроху всю сметану, додаючи жовток і сіль. Тісто получається не дуже густим.
Поставити тісто на 24 год. в холодильник.
Тісто поділити на 3 частини, тачати як на пироги, покроїти на невеликі квадрати . Вздовж квадрату на самому кінці накладати фарш, звивати в трубочку і вкладати рідко на бритванку (рідко, бо пиріжки дуже виростають).
Зверху помастити розбитим яйцем.
Начинка може бути з м'яса, капусти грибів .